Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

MJK Monitor Pro

mjk1

MJK Monitor PRO is een zeer uitgebreide hoofdpost wat functioneert op het besturingsplatform Linux. Dit zorgt voor een uiterst stabiele basis waarbij al uw Rioolgemalen, Drukrioleringsgemalen, Bergbezinkbassins en Riooloverstorten in uw gemeente kunnen worden beheerd. Ook is deze hoofdpost online te benaderen.

Middels een interactieve geografische gebiedskaart ziet u in één oogopslag wat de status van uw systemen zijn. Ook heeft u hier de mogelijkheid om aan de hand van de straatnaam een gemaal te zoeken.

MJK Monitor PRO is een open systeem wat het mogelijk maakt om verschillende hardware aan de hoofdpost te koppelen. Hierbij bent u niet alleen gebonden naar de hardware van MJK maar kunt u ook bestaande gemalen op uw systeem aansluiten. Steeds vaker moet een gemeente een rapportage opleveren volgens de CIW standaard. Deze standaard hebben wij in ons monitoringssysteem geïmplementeerd. Met slechts het ingeven van de periode heeft u de mogelijkheid om een complete rapportage te printen of te verzenden naar een emailadres. Wanneer er een gemaal in storing is zal deze storing direct binnenkomen op de hoofdpost. Deze zorgt voor een duidelijke storingsafhandeling met urgentiebepaling, stationsnummer, installatie omschrijving, begin/eindtijd en aard van de storing.

mjk2

Op de gebiedskaart heeft u een duidelijke statusweergave bij afhandeling van de alarmen en storingen middels kleurcodering voor actief, geaccepteerd, verholpen. Tevens kunnen alarmeringen overzichtelijk gefilterd en middels kleurcodering gevisualiseerd worden. Om de gegevens up to date te houden belt de hoofdpost één keer per dag naar alle gemalen om de data binnen te halen. Deze data wordt opgeslagen in een MySQL database. Uiteraard is het ook mogelijk om dit handmatig te doen. Zo heeft de eindgebruiker ook de mogelijkheid om live met een gemaal mee te kijken.

mjk3

Via de gebiedskaart heeft de eindgebruiker de mogelijkheid om zelf extra gemalen toe te voegen in het systeem. Deze kunnen volledig via de hoofdpost geconfigureerd worden. Ook kan via de gebiedskaart een groep gemalen worden geselecteerd. Deze kunt u vervolgens als groep configureren. Hierbij kunt u denken aan het verhogen of verlagen van de offset van de pompen of het niveau. U heeft de mogelijkheid om meerdere gebruikers binnen het systeem aan te maken en deze ook aparte rechten te geven. Wilt u als gemeente zelf nieuwe gemalen toevoegen en beheren zonder dat u steeds een derde partij moet inschakelen dan is dit product absoluut een oplossing voor u!

Voor meer informatie over MJK bezoekt u de site.