Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

ViSpro User

user

U heeft een ViSpro Basic pakket aangeschaft maar u wilt het product met meerdere gebruikers tegelijk gebruiken. Hiervoor heeft u de mogelijkheid om ViSpro User uitbreidingen aan te schaffen.

Door de mogelijkheden van Linux, kunnen verschillende werkstations het ViSpro Basic pakket dat op de server geïnstalleerd is, benaderen. In dit scenario is ieder werkstation een gebruiker van het ViSpro Basic pakket.

Het ViSpro Basic pakket heeft standaard een licentie voor een netwerkgebruiker. De standaard installatie geeft u dus de mogelijkheid om een netwerkgebruiker vanaf elk willekeurig werkstation met de server te verbinden. De toegang is op dat moment gelimiteerd tot 1 gebruiker tegelijk.

Met de ViSpro User 1 uitbreiding heeft u de mogelijkheid om met 2 gebruikers tegelijk te werken. Dit kan uiteraard verder uitgebreid worden. Een combinatie van ViSpro User licenties is ook mogelijk.

De gebruikers uitbreidingen kunnen zonder de software opnieuw te installeren toegevoegd worden. Het heeft dus ook geen impact op uw huidige projecten.

Gelijktijdig gebruik van ViSpro is mogelijk bij de runtime en develop versie van ViSpro.

De runtime versie geeft u de mogelijkheid om uw installatie vanaf verschillende locaties te bedienen.

De develop versie geeft zelfs de mogelijkheid om met meerdere gebruikers gelijktijdig te werken aan hetzelfde project. Dit is mogelijk door de manier hoe ViSpro de data benaderd. De data toegang en opslag wordt volledig door de ViSpro server
verwerkt. Een ander voordeel is de mogelijkheid van het online ontwikkelen. Alle programmeurs kunnen aan 1 project werken. Een object wat door de ene programmeur aangemaakt wordt, kan gelijk gebruikt worden door een andere programmeur.

ViSpro geeft geen limiet op het aantal gebruikers voor het ViSpro Basic pakket.

Door gebruik te maken van X-Windows emulatie software voor Microsoft Windows kan ieder Windows werkstation een ViSPro werkstation worden. Maak gebruik van de mogelijkheden van ViSpro in de runtime en develop omgeving. Dit alles zonder beperkingen.

Met het ViSpro Basic pakket heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van meerdere schermen. De runtime versie geeft de mogelijkheid om meerdere schermen te gebruiken met 1 enkele licentie. Bij de develop versie is er voor ieder scherm een licentie benodigd.