Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

ViSPro Library

mix

ViSpro Library, de bron voor het aanmaken van een project. Kies uit duizenden objecten, gebruik ze als prototype en integreer ze in uw eigen projecten.

De library is zonder moeite te importeren in uw project. Via het 'drag and drop' mechanisme kunt u de gewenste objecten toevoegen aan uw procesbeelden. Wanneer u gebruik maakt van de dynamische objecten hoeft u alleen een paar parameters van datapunten te voorzien en vervolgens is uw object klaar voor gebruik.

De libraries zijn volledig gebouwd met de standaard editor van het ViSpro Basic pakket. Alle library objecten zijn volledig aan te passen, verschaald en geroteerd.
In plaats van standaard bitmaps is ieder object aangemaakt met vector afbeeldingen.

De libraries kunnen ook een voorbeeld voor u zijn waarmee u uw eigen objecten mee aanmaakt. U kunt een eigen library aanmaken met daarin uw eigen objecten die u steeds weer in verschillende projecten kunt gebruiken.

Iedere ViSpro library hoeft maar 1 keer te worden aangeschaft. Je mag deze library vervolgens in al uw projecten gebruiken. De libraries staan op uw installatie CD. Om ze te gebruiken heeft u een licentie nodig. Deze kunt u aanschaffen via onze verkoopafdeling.

Alle objecten zijn gemaakt met de ViSpro editor en zijn uitvoerbaar. De dynamische componenten hebben alleen informatie uit de datapunten nodig.

Op dit moment zijn er 3 verschillende libraries bij ons beschikbaar.

dynamic

ViSpro Library Static
Ongeveer 2000 objecten uit 37 industrie sectoren. Alle objecten zijn gemaakt met de ViSpro editor. Verschaalbare, roteerbare en aan te passen objecten. Voorbeelden: ISO symbolen, tanks, afsluiters, ventielen, transportbanden, iconen etc.

ViSpro Library Dynamic
Ongeveer 1000 objecten met dynamische functionaliteiten zoals niveau indicatie, kleurverandering etc.

ViSpro Library DIN30600
Armaturen, motoren, pompen, controlepunten, meetfuncties uit de DIN30600 standaard. Als aanvulleng op de grafische objecten, SCADA en configuratiestructuren voor de datapunten kan het ook gekoppeld worden aan meldingen en grafieken.