Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

ViSpro Connect

ViSpro is zo ontwikkelt dat het een besturingsonafhankelijk automatiseringssysteem is. Het ontwikkelen is niet afhankelijk van speciale datatypes die de randapparatuur van de klant gebruikt. Dit geeft u de mogelijkheid om vrijwel alle gewenste hardware flexibel te integreren met ViSpro.

rk512De randapparatuur is met ViSpro gekoppeld via drivers. We hebben een groot aantal drivers beschikbaar voor de meest voorkomende protocollen. Uiteraard hebben we ook de mogelijkheid om een maatwerk driver te ontwikkelen.
De driver om te communiceren met Siemens RK512 componenten via een seriële interface is standaard inbegrepen in het ViSpro Basic pakket. Het basispakket geeft u dus gelijk de mogelijkheid te ontwikkelen met standaard Siemens PLC's.

Wanneer u met andere randapparatuur wilt communiceren kunt u de corresponderende driver aanschaffen.
Ieder systeem kan geconfigureerd worden met de drivers die u nodig heeft. U kunt met 1 licentie een onbeperkt aantal randapparatuur met hetzelfde protocol op het systeem aansluiten.
Een voorbeeld hiervan is het koppelen van 3 PLC's via 3 seriële interfaces.
De driver configuratie is aan te maken via een standaard grafische interface welke geïntegreerd zit in de ViSpro browser. Door de hoge standaardisatie heeft u de mogelijkheid om drivers vanuit een bestaand project te gebruiken. Zo hoeft u niet steeds opnieuw een driver op te bouwen.

s7andon

Alle drivers worden door Visual Systems zelf ontwikkelt. Dit alles onder hoge kwaliteit,- en stabiliteitnormen.
Wanneer u een driver nodig heeft die nog niet standaard in ons productportfolio zit, ons ontwikkelteam kan op kort termijn een klantspecifieke driver ontwikkelen.