Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

Scada / HMI

ViSpro is een softwareoplossing dat de complete automatisering van uw bedrijf kan verzorgen.

Gebaseerd op het besturingsysteem Linux, bieden we één van de meest stabiele platforms voor automatisering. Door de stabiliteit van het besturingsysteem kan de software op kleine embedded systemen en op grote complexe servers geïnstalleerd worden. Op grote schaal ontwikkelen, op verschillende platforms, is niet meer nodig.

De geoptimaliseerde client server architectuur verwerkt data naar alle werkstation in uw netwerk. De Windows Gateway en onze Web Control geeft u de mogelijkheid om ViSpro op ieder werkstations te benaderen via uw internet browser.

Via de exportfuncties is het mogelijk om uw data te importeren in uw huidige Microsoft producten zoals Excel of Access.

Visualiseer uw data naar uw eigen wensen en geef uw medewerkers de optimale weergave van de processen binnen uw bedrijf. Gebruik objecten uit de uitgebreide bibliotheken met complexe, voorgedefinieerde visualisatie objecten en minimaliseer hierdoor uw ontwikkeltijd!

Sla alle stappen van uw proces op. Controleer de kwaliteit van uw productie en optimaliseer uw processen. Grafieken met alle belangrijke data kunt u jarenlang opslaan en altijd analyseren. Up to date online ontwikkelen geeft u de mogelijkheid om uw configuratie aan te passen zonder uw complete productieproces stil te leggen.

basic

Het pakket bevat de volgende componenten:

ViSpro visual

  • Grafische monitoring en ontwikkeltools met uitgebreide mogelijkheden om alle processen te visualiseren.

ViSpro curve

  • Grafieken met analoge en digitale informatie, monitoring van proces of archief data. Het aanmaken van grafieken is onbeperkt.

ViSpro report

  • Rapportage en visualisatie van digitale schakelingen, gearchiveerde gegevens, en drempel waardes. Analyse van live en historische data. Uitgebreide storingsafhandeling. Het aantal berichten is onbeperkt.

ViSpro formula

  • Verwerken van data met de interne taal van ViSpro. Deze taal is vergelijkbaar met de programmeertaal 'C'. Cyclisch of event gestuurd.

ViSpro language

  • Online wijzigen van de schermtaal naar iedere gewenste taal. Ook de speciale karakters kunnen gebruikt worden. Het is mogelijk om de teksten van de ontwikkeltool aan te passen.

ViSpro Connect RK512

  • Driver om met PLC's te communiceren via het RK512 protocol.

Het aantal datapunten wat hierbij gebruikt kan worden hangt af van de licentie. De datapunten die gebruikt worden voor het ontwikkelen zijn hierbij inbegrepen. Procesvariabelen met analoge of string waardes tellen ook als datapunten. De runtime versie geeft gelimiteerde ontwikkelfunctionaliteiten voor klantondersteuning op locatie.