Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

Factory Builder

factorybuilder

'Factory Builder' is een applicatie met een opsomming van ontwikkelingen voor de automatisering. Interessant en erg handig voor systeemontwikkelaars en machinebouwers, welke producten met een groot aantal identieke processen en componenten ontwikkelen. De tijd en kosten voor het ontwikkelen kunnen op deze manier tot een minimum gereduceerd worden.

Hiervoor is een ViSpro Basic licentie benodigd. In de basis ontwikkeling zijn alle relevante besturingsprocedures, regels en objecten opgeslagen. Dit alles in grafische databases met branche specifieke componenten, proces omschrijvingen, elektronische schakelborden en interfaces tot en met de PLC besturing.

Bij het gebruik van deze ontwikkeling is het alleen nodig om het aantal sturende componenten aan te geven (transportbanden, ventilatoren, sensoren, scanners etc.) De positie kan naar wens gewijzigd worden via de grafische omgeving van ViSpro Factory Builder.

Een groot voordeel wat hierbij gecreëerd wordt is de beveiliging van het proces. Met de basis ontwikkeling garanderen wij dat de componenten en configuraties perfect functioneren. Hierdoor zullen het aantal fouten in de planning en rework geminimaliseerd tot bijna uitgesloten worden.