Jonker
talen

Visual Systems Benelux B.V.

Marconiweg 32, 8071 RA
Postbus 171, 8070 AA
Nunspeet - Nederland

T +31 (0) 88 456 80 10
F +31 (0) 88 456 80 20

E info@visualsystemsbenelux.nl

Training

training

Naast de uitgebreide handleiding die Visual Systems biedt, heeft u ook de mogelijkheid om verschillende trainingen over de ViSpro onderdelen te volgen. Ook heeft u de mogelijkheid om aan te geven welke onderdelen binnen uw project belangrijk zijn, zodat we hier wat dieper op in kunnen gaan.

De trainingen worden intern bij Visual Systems Benelux of op één van onze trainingslocaties gegeven. Om iedere cursist voldoende te kunnen ondersteunen zal een training maximaal aan vijf personen tegelijk gegeven kunnen worden. Voor ervaren project ontwikkelaars hebben we de mogelijkheid om een 'ViSpro Training Advanced' te volgen. Hier krijgt u een training hoe u op de meest effectieve manier uw project ontwikkelt.

Haal zoveel mogelijk uit de 'bibliotheken'. Maak uw persoonlijke 'bibliotheek' aan met hierin uw persoonlijke SCADA objecten. Voldoende ViSpro kennis bij uw medewerkers kan de programmeertijd terugbrengen met 50 %.

Ook voor medewerkers die geen ervaring met Linux hebben helpen wij snel op weg. In onze Linux training laten onze specialisten snel zien hoe makkelijk en flexibel dit besturingssysteem is.

Naast de trainingen die wij bij ons op locatie geven heeft u ook de mogelijkheid om een training op uw eigen locatie te laten plaatsvinden.